Gratis verzending vanaf €25

14 dagen bedenktijd

Tijdelijk 1 + 1 gratis

Wij verzenden naar 🇳🇱   |   Hulp nodig? Ga naar klantenservice.

Tijdelijk 1 + 1 gratis

Gratis verzending vanaf €25 in 🇳🇱

Vandaag besteld, morgen bezorgd

30 dagen bedenktijd

Retourneren

Gemakkelijk terugsturen binnen 30 dagen

Klantenservice

Waarom 90'SHADES?

Wat is het retourbeleid?

Ben je niet helemaal zeker van je nieuwe zonnebril? Geen zorgen! Je hebt het recht om de bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te retourneren. Na annulering heb je nogmaals 14 dagen om de producten retour te sturen. Vervolgens krijg je het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van jou naar ons magazijn zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen maar €3,99 per pakket. Het verschuldigde orderbedrag wordt verrekend met deze retourkosten.

 

Hoe kan ik het pakketje terugsturen?

Om je bestelling te retourneren, vragen we je vriendelijk om de zonnebril in de originele verpakking te verpakken. Vervolgens meld je de retourzending aan in het retourportaal. Doe dit wel binnen 14 dagen nadat je het pakketje van ons hebt gekregen. Vervolgens heb je nog eens 14 dagen om het pakketje terug naar ons te zenden. In het retourportaal kies je zelf voor een afleverpunt en ontvang je gelijk een retourlabel. Dit label is vooraf door ons gefrankeerd, dus je hoeft het label alleen nog maar op het pakketje te plakken. Zodra het pakketje is ingeleverd bij het gekozen afleverpunt, zorgen wij ervoor dat de retourzending binnen 1-3 werkdagen wordt gecontroleerd. Vervolgens wordt het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van de retour teruggestort.

 

Retourkosten: een voorbeeld

Je hebt een bestelling geplaatst met een orderbedrag van €19,95. Na het aanmelden van de retourzending verrekenen wij het verschuldigde orderbedrag met de retourkosten van €3,99. Het retourlabel is namelijk vooraf door ons gefrankeerd, zodat je deze gelijk op de retourzending kunt plakken. Er wordt dus een bedrag van €19,95 – €3,99 = €15,96 teruggestort.

Meer weten? Lees de veelgestelde vragen.

TOP
SHOPPING BAG 0